Noi imagini de la accidentul produs în zona Pădurii Sarului/ Un pompier aflat în trafic a sărit în ajutorul victimelor

Noi imagini de la accidentul produs, marți, pe DN 65, în zona Pădurii Sarului, au fost transmise de ISU Olt, potrivit căruia un pompier din Mehedinți care se afla în trafic a sărit imediat în ajutorul victimelor, înainte ca la fața locului să sosească echipajul SMURD. 

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau opt persoane. Potrivit polițiștilor, coliziunea dintre cele două autoturisme a avut loc după ce unul dintre șoferii implicați au pierdut controlul asupra direcției de mers.

Un pompier din Mehedinți care se afla în trafic a sărit imediat în ajutorul victimelor, înainte ca la fața locului să sosească echipajul SMURD.

„Pompierii SMURD Balș au intervenit, marți, pe Drumul European 547, în zona Pădurea Sarului, la un accident rutier.

Înainte de sosirea echipajului SMURD, colegul nostru, plutonier adjutant Liciu Gabriel, subofițer operativ în cadrul ISU Mehedinți, aflat în trafic în zona în care s-a produs accidentul, a acționat pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului. Colegul nostru a acordat o atenție deosebită unui pasager, în vârstă de 30 de ani, aflat în stare de inconștiență.

Paramedicii SMURD au evaluat toate victimele, iar pe bărbatul în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, dezorientat și confuz, cu traumatism la membrul superior stâng și excoriații la nivelul feței l-au transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Celelalte persoane au fost asistate la fața locului, refuzând transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here