Noi informații privind spargerea magazinului Altex din Slatina: Hoții, niște profesioniști. Iată modul de operare!

OLT-ALERT a intrat în posesia unor informații noi privind spargerea magazinului Altex de pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina (lângă Kaufland), petrecută în noaptea de marți spre miercuri, când mai mulți hoți au plecat cu trei saci de smartphone-uri. Potrivit acestor informații, modul de operare a fost unul rapid și profesionist. 

Potrivit surselor OLT-ALERT, hoții, patru la număr și cu fețele acoperite, au fost extrem de bine documentați înainte de a pătrunde în magazin, modul lor de operare indicând că polițiștii au de-a face cu niște profesioniști.

Spargerea a fost dată la ora 03.28 și a durat doar două minute, semn că hoții au avut pus la punct un plan extrem de minuțios, după mai multe ore de observare a personalului din magazin și după mai multe acțiuni de recunoaștere la fața locului. Hoții au reușit, astfel, să plece cu cei trei saci pline cu smartphone-uri. De fapt, sursele noastre spun că ei au plecat cu patru saci, dar un paznic, cel mai probabil de la un centru comercial vecin, care a sesizat că ceva nu este în regulă la magazinul din apropiere, ar fi reușit să se apropie de hoții care fugeau și să tragă un sac, care a căzut jos. Hoții s-au făcut, apoi, nevăzuți.

Aceleași surse susțin că făptașii au fugit cu două autoturisme pe care le parcaseră pe un drum din apropiere, cu ieșire spre strada Varianta Oituz. Una dintre mașini ar avea număr de Teleorman, element care indică faptul că hoții ar putea fi din alt județ.

Polițiștii încearcă să dea de urma hoților, plecând de la imaginile surprinse de camerele de supraveghere video ale magazinului prădat.

„Polițiștii desfăşoară activități în vederea identificării persoanelor care au săvârșit fapta. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul va fi comunicat ulterior de societatea comercială”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Centrul Comercial Altex Slatina a fost deschis în septembrie 2018, investiție care a costat câteva milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here