Cătălin Nedelcu vine cu precizări pe marginea revocării sale din funcția de vicepreședinte al PNL Olt

Cătălin Nedelcu

Urmare a articolului apărut, miercuri, în OLT-ALERT, sub titlul „Un lider din PNL Olt, revocat din funcție la propunerea președintelui Liviu Voiculescu”, Cătălin Nedelcu, fost vicepreședinte al organizației, și-a manifestat dorința de a veni cu precizări asupra revocării sale din funcție.

Urmare a articolului din data de 9 ianuarie, referitor la revocarea sa din funcția de vicepreședinte al PNL Olt, Cătălin Nedelcu a decis să vină, cât de curând, cu precizări concrete asupra modului în care a fost îndepărtat din funcție.

„O voi face cât mai curând posibil, și asta din respectul deosebit pe care îl port colegilor din Biroul Politic Județean al PNL Olt”, a declarat Cătălin Nedelcu.

Cătălin Nedelcu a fost revocat din funcția de vicepreședinte al Departamentului pentru imagine, comunicare, relații cu mass-media și purtător de cuvânt în ședința Biroului Politic Județean din 25 octombrie 2018, la propunerea președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu. Surse liberale au afirmat că îndepărtarea sa din funcție ar fi fost făcută cu încălcarea unor articole ale statutului PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here