Concurs inedit de poezii dedicate Porcului într-o localitate rurală din Olt. Ce pot câștiga participanții

Un concurs inedit de poezii având ca temă centrală Porcul va fi organizat, duminică, 13 ianuarie, în satul Negreni (orașul Scornicești), în cadrul celei de-a treia ediții a „Zilei Satului Negreni”, eveniment realizat de o companie privată în parteneriat cu Primăria Scornicești.

Potrivit regulamentului de concurs, sătenii care doresc să participe vor trebui să scrie câte o poezie care să conțină mai multe cuvinte cheie, printre care ”Negreni”, ”odă porcului”, ”premii cu sacul”. Cele mai reușite texte le vor aduce autorilor premii care constau în aparate electrocasnice și electronice. Astfel, cel care va câștiga Marele Premiu va primi un frigider. pentru premiul II organizatorii pun la bătaie un televizor, pentru premiul III – un aspirator și un cuptor cu microunde. Vor fi acordate și două mențiuni, constând ăntr-un fier de călcat și o tigaie.

„Ziua Satului Negreni” este organizată, pentru al treilea an consecutiv, de o companie locală specializată în creșterea suinelor, parte a unui grup mai mare, în parteneriat cu Primăria scornicești. Ediția de anul acesta va avea loc în centrul localității, duminică, 13 ianuarie, începând cu 11:00.

Conform tradiției, la sărbătoare bucătarii din cadrul „Frăției Ceaunelor” vor servi tuturor participanților pomana porcului, iar primii 250 dintre localnici vor primi câte o cană personalizată.

Muzica și voia bună sunt asigurate de către Taraful ”Mircea Enache” din Morunglav. De asemenea, la petrecere va evolua și Ansamblul ”Călușul” din Scornicești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here