Florin Busuioc, dezvăluire ŞOCANTĂ! Doar după ce a fost la un pas de MOARTE a avut puterea să recunoască: VICIUL care i-a DISTRUS VIAŢA

Sursa foto: click.ro

Florin Busuioc a fost la un pas de moarte în noiembrie anul trecut, când un infarct l-a dus direct pe masa de operaţie.

Actorul, parţial refăcut, s-a întors, în a treia zi din 2019, la Știrile PRO TV. Acum, el trăieşte după noi reguli, muncește mult mai puțin decât înainte şi trebuie să respecte cu stricteţe sfaturile medicilor.

Florin Busuioc a vorbit, într-un interviu acordat publicaţiei Libertatea, despre viaţa de după infarct, făcând o mărturisire neaşteptată.

„Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac”, a spus actorul, care a vorbit şi despre marele său viciu, la care a fost nevoit să renunţe – fumatul.

Întrebat cât de greu a fost să renunţe la ţigări, Florin Busuioc a povestit: „Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic”.

Actorul a dat detalii şi despre recomandările pe care le respectă.

„Medicii mi-au zis să nu fac efort prea mare, să fac plimbări zilnic, dar să nu ridic, să nu car, să nu trag, etc. Și respect tot ce mi-au recomandat. Nu am restricții alimentare, m-au sfătuit să mănânc mai puțin gras”, a mai afirmat actorul.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here