VICTORIE a Simonei Halep în a doua rundă de la Australian Open. Cu cine va juca în turul trei

Sursa foto: b1.ro

Simona Halep, numărul 1 mondial, s-a impus, cu greu, în a doua rundă de la Australian Open în fața jucătoarei americane, Sofia Kenin, numărul 56 mondial, se arată pe pagina oficială a evenimentului.

Simona Halep s-a impus cu 2-1 la seturi (6-3), (6-7), (6-4).

„Nu am nici cea mai vagă idee cum am câştigat în seara aceasta, este atât de greu ce s-a întâmplat pe teren, dar a fost un meci foarte greu. Este o jucătoare uimitoare (Sofia Kenin – n.r.) şi a fost foarte dificil să ţin pasul la fiecare minge, să alerg atât de mult… Am suferit o mică accidentare în al doilea set, dar am luptat pentru că voiam să câştig şi să revin aici pentru a juca în faţa voastră”, a declarat Simona Halep imediat după meci.

Anterior, Simona a trecut de estonianca Kaia Kanepi (numărul 70 mondial) într-un meci ce s-a întins tot pe trei seturi: (6-7), (6-4), (6-2).

În următoarea fază a competiţie, Halep va juca cu Venus Williams (numărul 37 mondial), care a câștigat meciul jucat cu franțuzoaica Alizé Cornet (numărul 57 mondial). Meciul dintre cele două va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie.

Venus Williams a trecut, în primă rundă, de românca Mihaela Buzărnescu (numărul 25 mondial) în trei seturi (6-7), (7-6), (6-2).

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here