Derapaj halucinant al deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa: „Poporul german, pro Hitlerist până în 1970”, „Iohannis inflitrat” şi „Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel”

Un nou social-democrat iese la rampă cu declaraţii halucinante lipsite de orice contact cu realitatea referitoare la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a partenerilor României din Uniunea Europeană.

Într-o emisiunea la televiziunea TV Galați, televiziunea PSD Galați conform cetăţeanul.net, deputatul numeşte  Uniunea Europeană este o „Germano-Franța și coloniile ei”, pentru care România nici măcar nu este un partener de mâna a 2-a, ci undeva la nivelul sitațiilor umilitoare.

„Suntem într-o Uniune despre care, ca generic de spre uniuni, Bismark, cel care a unificat Germania, spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul. Suntem măgarul de povară a unei structuri pe care din motive încă demagogice, deși lucrurile încep să se pună cu un cinism din ce în ce mai evident pe tapet, conduce o structură pe care, să fie foarte clar, n-o s-o putem influența niciodată. Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”, a declarat Bacalbașa, fix în perioada în care România deţine Consiliul Uniunii Europene.

Acesta a continuat delirul afirmând că Uniunea Europeană a creat chiar un aparat de represiune împotriva României.

„Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat. (…) De aici și MCV-ul care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neaceptării României în Spațiul Schengen”.

Acesta continuă prin alte teorii proprii, afirmând că până în 1970 poporul german era preponderent (70%) pro-Hitlerist, așadar și despre Germania se putea spune că, în baza opiniilor politice majoritare ale cetățenilor săi, era un stat preponderent de factură pro-Hitleristă. Adică stat nazist! Bacalbașa nu o spune direct, dar sugerează că Iohannis ar fi fost infiltrat pentru a deturna democrația de la noi, pentru că Germania „a infiltrat timp de decenii”.

„Ce asistăm noi în legătură cu aceste refuz are mai multe aspecte. Una este prestația unui provocator profesional, cum este din nefericire președintele acestei țări, ales, în ce condiții ales ar fi multe discuții, dar ales și care încalcă Constituția României, care batjocorește voința populară și pentru care faptul că Guvernul și Parlamentul sunt rezultatele unei opțiuni populare nu are nicio importanță. Pentru că dacă disprețuiești românii, nu poți să aplici o regulă numită democrație unei structuri pe care o disprețuiești. Nici nu pot să îl învinovățesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deși Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporție de 70%, era pro-Hitlerist”!, a afirmat deputatul PSD.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here