Spargere ca-n filme la Corabia: Hoții au plecat din magazin cu zeci de telefoane și cu bani!

Doi bărbați au dat o spargere ca-n filme, la începutul acestei luni, la un magazin din Corabia, de unde au plecat cu nu mai puțin de 56 de telefoane mobile în valoarea de 70.000 de lei. Hoții au fost identificați și reținuți.

Spargerea a fost dată în noaptea de 31 ianaurie/1 februarie, când hoții, mascați, au forțat ușa de acces a magazinului, au pătruns în interior și au sustras dintr-un dulap metalic un număr de 56 telefoane mobile de diferite mărci , în valoare de aproximativ 70 000 de lei, precum și suma de 2.185 lei, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, care instrumentează cazul.

La câteva zile de la eveniment, făptașii au fost identificați. Este vorba de doi tineri, unul de 26 de ani, din localitatea Bratovoești, județul Dolj, celălalt de 24 de ani, din localitatea Stănilești, județul Valsui.

Duminică, la domiciliile celor doi inculpați au fost efectuate percheziţii în urma cărora au fost identificate 27 dintre telefonele sustrase, precum şi suma de 4 000 de lei.

Inculpaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către organele de poliţie, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Corabia cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here