Două microbuze din Olt, IMPACT FRONTAL pe DN 7. O persoană a ajuns la spital

Susa foto: Vocea Vâlcii

Două mictobuse înmatriculate în Olt s-au izbit frontal, marți dimineață, pe DN 7, pe raza localității vâlcene Brezoi, unul dintre cei doi conducători auto implicați ajungând la spital.

În urma impactului dintre cele două microbuze au fost rănite trei persoane. Traficul a fost blocat mai mult timp în zonă.

„Din primele informaţii, un microbuz cu număr de Olt, care se deplasa pe sensul de mers Sibiu-Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a derapat, intrând în coliziune frontală cu un microbuz tot de Olt, acesta venind din sens opus”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu, potrivit agerpres.ro.

În urma impactului, trei persoane au fos rănite, dintre care doar una, respectiv şoferul unuia dintre microbuzele implicate în accident, a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. Ceilalţi doi răniţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, în zonă fiind trimise două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi unul de la SMURD.

Polițiștii au început cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here