Liderul PNL Olt nu se lasă: Scor cu mult peste 20% la europarlamentare. Eșecul nu și-l asumă nimeni

Liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, a reiterat, vineri, declarația potrivit căreia liberalii vor obține un scor de peste 20% la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Declarația a fost reluată într-o conferință de presă organizată cu prilejul vizitei pe care președintele partidului, Ludovic Orban, și numărul 1 pe lista de candidați la alegerile europarlamentare, fostul jurnalist Rareș Bogdan, au făcut-o la Slatina.

„Organizația de la Olt și-a propus un scor de peste 20%, scor la care nu am nici cea mai mică emoție. Chiar sunt extrem de optimist, mai ales după ziua de astăzi și după ultimele zile și ultimele întâlniri cu toți colegii. Da, mi-l mențin (scorul) și cred cu tărie că va fi mult peste 20%”, a spus Voiculescu.

Întrebat dacă, totuși, în cazul unui eventual eșec, își va asuma o asemenea realitate, președintele PNL Olt a răspuns că „nu va fi cazul”. Mai mult, el a avansat chiar posibilitatea unui scor de 25%.

„După ce am văzut azi, nu va fi cazul”, și-au dat cu părerea, la unison, Rareș Bogdan și Ludovic Orban.

Fostul jurnalist Rareș Bogdan și președintele PNL, Ludovic Orban, au făcut baie de mulțime, vineri, la Slatina, unde s-au aflat în vizită în precampania pentru alegerile europarlamentare. O vizită similară a avut loc la Balș. Cei doi au fost însoțiți de europarlamentarul Marian Jean Marinescu și de deputatul Gigel Știrbu, vicepreședinte regional al partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here