Viorica Dăncilă, întâmpinată cu proteste la Arad şi Timişoara

Sursa foto: romaniatv.net

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns vineri la Arad şi la Timişoara, unde a fost întâmpinată de câteva zeci de cetățeni care au purtat pancarte pe care au scris diferite mesaje, precum „Orice om îi este teamă de Ardeal”. Oamenii au strigat „PSD, ciuma roşie” şi „Hoții!”. Mai mulţi jandarmi au fost mobilizaţi în zonă. În replică, Viorica Dăncilă s-a declarat „siderată”, completând că nici ei, nici celorlați social-democrați nu le este teamă. 

Viorica Dăncilă a ajuns, vineri, în localitatea Giarmata, judeţul Timiş, fiind întâmpinată de aproximativ treizeci de protestatari. Aceştia au avut pancarte cu mesaje împotriva PSD, a lui Liviu Dragnea şi au strigat „Jos PSD”, „PSD Cuma roşie” şi „Şobolanii”.

Viorica Dăncilă a ajuns, vineri, la sedul Primăriei Giarmata unde a avut programată o întâlnire cu autorităţile locale, fiind întâmpinată de primarul localităţii şi de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

Premierul a fost aşteptat de aproximativ treizeci de persoane care au scandat „Jos PSD”, „PSD, ciuma roşie”, „Şobolanii”, „Comuniştii”, „Hoţii”, dar şi „Dăncilă, eşti o ciumă analfabetă”.

Oamenii au avut pancarte cu mesaje împotriva PSD, printre care „PSD, toxic pentru democraţie”.

Ulterior, Dăncilă a făcut o vizită în localitatea Dumbrăviţa din judeţul Timiş.

Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată şi la Arad de zeci de protestatari. Oamenii au strigat „PSD, ciuma roşie”, „Jegoşilor”, „În democraţie, hoţii stau la puşcărie”, dar şi lozinci împotriva Jandarmeriei şi a lui Liviu Dragnea. Protestatarii au fluiere şi vuvuzele, în zonă fiind mai multe echipaje de jandarmi şi poliţişti, potrivit news.ro.

”Nenorociţilor, nu mai aveţi mult. În 26 mai mergem la vot”, au strigat unii dintre protestatari.

”Am venit să-i spun la Viorica că îi doresc să aibă o pensie de 600 de lei”, a spus una dintre protestatare.

Premierul Viorica Dăncilă s-a declarat „siderată de ce strigă oamenii”. „Sunt oameni fără proiecte. Eu acționez românește”, a declarat Viorica Dăncilă la sosirea în Prefectura Arad, unde a intrat pe ușa din spate.

„Vreau să fac o precizare: să știți că nici mie, nici colegilor mei nu ne este teamă. Nu avem niciun fel de problemă de a veni la Arad, la Timișoara sau în alte județe. Nu ne sperie nici țipetele, nici jignirile”, a susținut Dăncilă

Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştrii fac, vineri, o vizită în judeţul Arad. Oficialii au avut o întâlnire cu autorităţile din Lipova şi vor vizita fabrica de vagoane de marfă Astra Rail Industries din Arad.

Zeci de muncitori ai acestei fabrici sunt în grevă, nemulţumiţi de salarii.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here