VIDEO Urmărire ca-n filme, noaptea trecută, pe străzile Slatinei: Un tânăr băut și fără permis a încercat să scape cu fuga. N-a reușit!

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Cungrea, a fost urmărit de polițiști, noaptea trecută, în timp ce gonea cu un autoturism pe străzile orașului. Trei echipaje de poliție l-au încolțit pe strada Constructorului, la poarta nr. 2 a Alro, acolo unde drumul se înfundă. Conducătorul auto urcase băut la volan și nu deținea nici permis de conducere.

Întrebat dacă înainte să urce la volan consumase băuturi alcoolice, tânărul a recunoscut din prima că da, băuse mai multe sticle cu bere. Întrebat și dacă deține permis de conducere, fugarul a răspuns că nu deține un asemenea document.

Aparatul alcooltest la care a fost supus șoferul fără permis a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul urcase la volan în zona Steaua și a plecat la o plimbare de noapte, sperând că, la ora 04.00, străzile vor fi pustii și că polițiștii din tura de noapte se vor fi retras și ei.

Cel care a început să îl urmărească pe individ este Viorel Teacă, polițistul devenit celebru prin actele sale social-umanitare cu care a uimit comunitatea și țara.

„Mi-a atras atenția modul în care el conducea autoturismul, era ceva suspect. Am întors autospeciala și am pornit după el. A observat și a accelerat. A intrat pe strada Constructorului de unde nu a mai avut unde să fugă, trei echipaje de poliție blocându-l acolo”, a declarat agentul șef principal Viorel Teacă.

Bărbatului i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea definitivă a alcoolemiei, fiind cercetat pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și pentru faptul că a condus mașina fără a deține permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here