Imagini VIDEO de la perchezițiile din Olt. Acțiune în forță a polițiștilor în fața Hotelului City din Slatina

În această după-amiază, Polițiștii de Investigarea criminalității economice, împreună cu cei de la la Combaterea Criminalității Organizate Olt, au efectuat, joi la prânz, nouă percheziții în Slatina și în comuna Milcov, la persoane băuinte de contrabandă cu țigări, ridicând 685.000 de țigarete.

Perchezițiile, coordonate de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au fost efectuat la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, totul într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Oamenii legii au avut și o acțiune în forță pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina, în fața Hotelului City de la Casa Tineretului, unde au oprit în trafic o dubă în care au descoperit zeci de saci plini cu țigarete de contrabandă.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 685.000 de țigarete, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Patru persoane au fost aduse la sediul IPJ Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here