Percheziții la mai multe cabinete medicale și puncte de lucru ale unei farmacii din Olt. E vorba de înșelăciune și fals!

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Corabia, au efectuat, luni, 15 percheziții la mai multe cabinete medicale individuale și puncte de lucru ale unei farmacii, într-un dosar ce vizează fapte de înșelăciune și fals intelectual.

Perchezițiile au avut loc pe raza orașului Corabia și în comunele Ștefan cel Mare, Grojdibodu, Gîrcov și Izbiceni, la cabinete medicale individuale și la șapte puncte de lucru ale unei farmacii aparținând unei societăți comerciale.

„Activitățile s-au desfășurat într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals intelectual, având ca obiect posibile fraude săvârșite prin decontarea unor rețete medicale compensate fictive”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

În vederea probării activității infracționale, la percheziții au fost ridicate mai multe înscrisuri și documente contabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here