Gabriela Firea nu exclude o candidatură la prezidenţiale: „Sub nicio formă nu aş fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursă”

Sursa foto: digi24.ro

Primarul general Gabriela Firea a anunţat joi, în prima apariţie publică după ultima intervenţie chirurgicală la care a fost supusă, că este de acord ca PSD să aibă un candidat fără şanse în alegerile prezidenţiale. Întrebată, dacă şi-ar asuma ea o candidatură, Firea nu a exlus şansa afirmând doar că îşi va face cunoscute intenţiile săptămâna viitoare.

„Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Aceasta a subliniat că va susţine candidatul PSD în alegeri, dar a ţinut să sublinieze că nu îşi doreşte ca partidul să arunce un „iepure” în cursă sau pe cineva fără nicio şansă.

”Sută la sută. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat din toate funcţiile politice. Sunt membru PSD, îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidenţiale pe care îl voi susţine din tot sufletul. Sub nicio formă nu aş fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidenţială sau un candidat fără şanse care să facă uşoară lupta candidaţilor de pe dreaapta”, a declarat Gabriela Firea.

Aceste declaraţii vin şi în contextul în care preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, joi, la DCNews, că PSD vrea să aibă un candidat care să maximizeze şansa Partidului Social Democrat la alegeri.

Mihai Fifor a anunţat, luni, că la Congresul din 3 iulie PSD îşi va desemna candidatul cu care merge în alegerile prezidenţiale.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here