ALERTĂ: A fost muşcat de o VIPERĂ chiar în faţa blocului!

Sursa foto: b1.ro

Un puşti de 13 ani a ajuns la spitalul din Deva, de unde a fost transferat la Timişoara, după ce a fost muşcat de o viperă chiar în faţa blocului, transmite Observator.

Băiatul se juca împreună cu alţi copii în momentul în care a văzut şarpele. În loc să se îndepărteze, copilul a lovit şarpele cu piciorul şi a încercat, apoi, să îl atingă cu mâna. Acela a fost momentul în care vipera a atacat.

Copiii se jucau în apropierea blocului în momentul în care au văzut vipera. Nu şi-au dat seama imediat despre ce şarpe este vorba, aşa că în timp ce majoritatea fugeau, băiatul de 13 ani l-a lovit şi apoi a încercat să îl atingă.

Pentru că mâna copilului a început să se umfle, mama l-a dus de urgenţă la spitalul din Deva unde i s-a administrat serul anti-viperin.

După ce i s-a acordat primul ajutor, băiatul de 13 ani a fost ulterior transportat la Spitalul de pediatrie din Ţimişoara unde va rîmâne internat până în momentul în care îşi va reveni complet.

Pentru că şarpele s-a făcut nevăzut, vecinii se tem că acesta poate oricând să muşte şi alţi copii ieşiţi la joacă. Specialiştii spun însă că viperele nu devin agresive daca nu sunt provocate.

Hunedoara este cunoscut ca judeţul cu cele mai multe cuiburi de vipere din ţară, iar multe dintre acestea se află chiar în apropierea localităţilor.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here