Partida de fotbal FC Olt – CSM Râmnicu Vâlcea, monitorizată atent de jandarmi

Jandarmii vor fi la datorie, marți, pe stadionul 1 Mai din Slatina pentru a asigura ordinea publică la meciul de fotbal care se va disputa, începând cu ora 16.30, între echipele FC Olt Slatina și CSM Râmnicu Vâlcea, în cadrul Cupei României.

Deși partida este considerată cu grad de risc scăzut, efective importante ale Inspectoratului Județean de Jandarmi, în cooperare cu polițiștii,       vor avea misiunea de a asigura ordinea publică în zona imediată şi apropiată a stadionului, înainte, pe timpul şi după terminarea meciului de fotbal. Intervenţia în situaţii de urgenţă va fi asigurată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.

Măsurile de ordine în interiorul stadionului vor fi asigurate de către clubul gazdă, prin Serviciul Județean de Pază. Porţile de acces în stadion se vor deschide cu o oră înainte de începerea partidei.

„Jandarmeria Olt recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente, subliniind că nu vor fi tolerate nici un fel de acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestor evenimente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here