Cu copiii, toţi minori, la furat porumb pe câmp

O femeie cu cinci copii minori după ea a fost prinsă, luni, de poliţiştii din Milcov şi Ipoteşti după ce dăduse atacul la recolta de porumb a unui cetăţean. Ea riscă să nu îşi mai vadă copiii o vreme dacă ajunge în faţa judecătorilor.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Ipoteşti, a fost depistată de oamenii legii pe raza comunei Milcov, de unde a şi furat aproape o tonă de porumbi ştiuleţi care aparţineau unui localnic de aici. Femeia îşi luase şi copiii la furat, cinci minori cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, care îşi ajutau mama să transporte porumbii cu două căruţe.

La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii Posturilor de Poliţie Milcov şi Ipoteşti au depistat, pe raza comunei Milcov, o femeie şi cinci minori, toţi din comuna Ipoteşti, care transportau, cu două vehicule cu tracţiune animală, porumbi ştiuleţi, a căror provenienţă nu au putut să o justifice. Din cercetări, s-a stabilit că cele 975 kg. de ştiuleţi de porumb au fost sustrase de pe proprietatea unui cetăţean din comuna Milcov”, se arată într-un comuncat de presă al Poliţiei.

În acest caz oamenii legii au întocmit dosar şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Dacă femeia va ajunge în instanţă, ea riscă să nu-şi mai vadă copiii o vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here