Audienţe pe bandă rulantă susţinute în judeţ de angajaţii Prefecturii Olt

Prefectul de Olt, Silviu Neacşu, a demarat, de miercuri, un program suplimentar de audienţe cu publicul care se va desfăşura, pe zile, în mai multe zone ale judeţului. Explicaţia pe care prefectura a dat-o este aceea că instituţia n-ar mai face faţă kilogramelor de petiţii depuse de cetăţeni. 

„Pornind de la faptul că județul Olt este al doilea din țară din punct de vedere al organizării administrative a teritoriului, cu 112 unități administrativ-teritoriale și ținând cont de faptul că, în perioada aprilie – august 2014, la Instituția Prefectului – Județul Olt au fost înregistrate 698 de petiții (preponderent în domeniul fondului funciar, situațiilor de urgență și acordării ajutorului social), în vederea înlesnirii accesului cetățenilor la audiențe, din această săptămână, prefectul județului, alături de angajați ai instituției, vor susține audienţe și în teritoriu, conform unui grafic”, se arată într-un comunicat de presă al prefecturii.

În prima zi de miercuri a fiecărei luni, la sediul Primăriei Balș, începând cu ora 13.00, reprezentanţii prefecturii vor primi în audienţă cetăţenii din Balş, Piatra Olt, Baldovinești, Găneasa, Strejești, Bobicești, Pârșcoveni, Slătioara, Pleșoiu, Bârza, Voineasa, Grădinari, Găvănești, Vulpeni, Șopârlița, Dobrețu, Iancu Jianu, Oboga, Cârlogani, Călui și Morunglav.

În cea de-a doua zi de miercuri a fiecărei luni, la sediul Primăriei Corabia, începând cu ora 09.00, vor fi primiţi oamenii cu probleme din Corabia şi din comunele Orlea, Ianca, Ștefan cel Mare, Grojdibodu, Gura Padinii, Vădăstrița, Izbiceni, Giuvărăști, Vădastra, Gârcov, Tia-Mare, Rusănești, Scărișoara, Urzica, Vișina, Vișina Nouă, Obârșia, Cilieni, Brastavățu și Bucinișu.

În aceeaşi zi, dar de la ora 13.00, la Primăria Caracal se vor ţine audienţe pentru cetăţenii din municipiu şi din localităţile Studina, Traian, Vlădila, Rotunda, Băbiciu, Grădinile, Deveselu, Redea, Sprâncenata, Stoenești, Gostavățu, Dobrosloveni, Osica de Jos, Mihăești, Dobrun, Osica de Sus, Cezieni, Brâncoveni, Fălcoiu, Fărcașele și Drăghiceni.

Fiecare a treia zi de miercuri din lună va fi afectată întâlnirii, la sediul Primăriei Drăgăneşti, începând cu ora 13.00, cu oamenii din oraş şi din Brebeni, Dăneasa, Radomirești, Stoicănești, Mărunței, Coteana, Văleni, Seaca, Ipotești, Milcov, Vâlcele, Schitu, Ghimpețeni, Crâmpoia, Nicolae Titulescu, Șerbănești și Izvoarele.

În fine, în cea de-a patra zi de miercuri a fiecărei luni prefectul sau subalternii săi vor primi în audienţă, la Primăria Scorniceşti, începând cu ora 09.00, oamenii din oraşele Scorniceşti şi Potcoava, precum şi  pe cei din Movileni, Tufeni, Tătulești, Icoana, Priseaca, Optași-Măgura, Sârbii-Măgura, Colonești, Valea Mare, Corbu, Oporelu, Spineni, Poboru, Bălteni, Perieți și Bărăști.

După prânz, de la ora 13.00, oficialii prefecturii vor avea întâlniri cu cetăţenii din localităţile Dobroteasa, Cungrea, Teslui, Topana, Curtișoara, Sâmburești, Vitomirești, Leleasca, Făgețelu, Verguleasa și Vulturești, în sediul Primăriei Dobroteasa.

„În funcție de numărul solicitărilor cetățenilor, eu, împreună cu echipa instituției, ne vom deplasa și în alte localități decât cele menționate în grafic. Acestor audienţe din teritoriu li se adaugă audienţele prefectului de la sediul instituţiei, care se desfăşoară în ziua de miercuri, în prima şi a treia săptămână din lună, între orele 10.00 – 12.00, la care se pot prezenta cetățeni din orice localitate”, a declarat prefectul Silviu Neacşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here