Comisarul șef Nicolae Băduică a promovat concursul pentru postul de adjunct al IJP Olt

Comisarul șef Nicolae Băduică, adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt pe linie de poliție judiciară, ocupă, de marți, definitiv această funcție în urma concursului pe care l-a susținut și promovat.

„În urma evaluării candidaţilor, comisarul-şef de poliţie Băduică Nicolae a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Băduică ocupă cu delegație acest post din septembrie 2013. La concursul de marți el i-a avut contracandidați pe comisarul şef Petre Ştefan, de la Serviciul Logistică, şi pe Iulian Mîş, comisar în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al IPJ Olt.

Concursul pentru ocuparea celui de-al doilea post de adjunct din cadrul IPJ Olt (ordine publică) se va organiza miercuri la sediul IGPR. Postul este ocupat în regim de interimat de comisarul şef Nicolae Trifu, înscris la concurs alături de comisarul şef Alina Popescu, şefa serviciului Cabinet, şi de comisarul şef Ionuţ Sârbu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here