„Incendiu” de proporţii la supermarketul Penny din Slatina

În urma unor manevre de descărcare a unui camion de marfă ce transporta produse alimentare și băuturi pentru supermarketul Penny din Slatina a izbucnit un incendiu la motorul acestuia, flăcările propagându-se la cabină şi la rezervorul de carburanţi și, ulterior la depozitul magazinului, riscând să se extindă în tot complexul comercial.

Din fericire, acestea este doar un scenariu al pompierilor pentru un exercițiu de simulare a unui incendiu la complexul comercial din strada Mânăstirii, eveniment programat pentru joi, începând cu ora 11.00. 

Angajaţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt vor folosi la exerciţiu două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Slatina.

Pentru buna desfășurare a exercițiului, organizatorii au solicitat sprijinul poliţiştilor şi pe cel al jandarmilor.

„Principalele obiective ale exercițiului sunt verificarea modului de organizare a cooperării între forțele participante, verificarea modului de funcționare a instalațiilor de alimentare cu apă și a dotării cu mijloace de primă intervenție și verificare stării căilor de acces și a locurilor de amplasare pentru tehnica de luptă din dotarea forțelor participante”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here