Slătinenii pot depune cereri pentru acordarea subvenției la căldură. Unde și în ce condiții pot fi depuse solicitările

Primăria Slatina primește, începând cu data de 1 octombrie, cereri pentru acordarea ajutorului la încălzire pe timpul sezonului rece 2014 / 2015. Solicitările se depun la sediul Direcției de Protecție și Asistență Socială a primăriei, dar și în alte două puncte din oraș.

Slătinenii care depun formularele-tip până la 15 octombrie, beneficiază de subvenția pentru încălzirea locuinței începând cu data de 1 octombrie. Potrivit legislației în vigoare, solicitatorii trebuie să atașeze cererii documente referitoare la componența familiei, la veniturile acesteia, documente din care să rezulte bunurile pe care solicitanții le dețin, dar și acte de proprietate pentru locuință. De asemenea, oamenii pot atașa la dosar și alte documente pe care le consideră necesare pentru a dovedi cerințele cerute de legislație.

Dosarele se primesc la sediul Direcției de Protecție și Asistență Socială din strada Frații Buzești, dar și, de anul acesta, la alte două puncte din orașul-reședință de județ: la Clubul Pensionarilor din strada Victoriei și la Centrul pentru Îngrijire și Igienă Corporală din orașul de jos. Oamenii pot depune dosarele zilnic, între orele 08.00 – 16.45, în fiecare zi lucrătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here