Răzvan Raţ: Cele 100 de selecţii reprezintă o performanţă, dar aş fi fericit să câştigăm cu Finlanda

Căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, a declarat, luni, că reprezeintă o performanţă faptul că va ajunge la 100 de selecţii pentru prima reprezentativă, însă a subliniat că îşi doreşte cel mai mult câştigarea partidei cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, informează frf.ro.

„Meciul cu Ungaria este istorie. O victorie cu Finlanda ne-ar spori şansele de calificare la Euro. Cele 100 de selecţii reprezintă o performanţă pentru mine, dar aş fi de două ori mai fericit dacă luăm cele trei puncte”, a declarat Raţ.

În partida cu Finlanda ce se va disputa, marţi, de la ora 21.45, la Helsinki, în preliminariile Euro-2016, fundaşul stânga al echipei naţionale, Răzvan Dincă Raţ, va deveni cel de-al cincilea jucător din istoria primei reprezentative cu o sută de selecţii, după Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Ladislau Boloni.

Răzvan Raţ a debutat pentru echipa naţională într-o partidă amicală cu Franţa, disputată pe Stade de France şi pierdută de echipa României cu 1-2, în 13 februarie 2002.

Pentru echipa naţională, Raţ a marcat două goluri, ambele în partide amicale, cu Germania în 2004, scor 5-1, şi cu Albania, scor 1-0, în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here