Slătinenii sunt așteptați și marți pe Esplanadă să urmărească meciul Finlanda – România

Slătinenii care sâmbătă au ales să urmărească partida de fotbal România – Ungaria în aer liber, pe Esplanadă, unde primăria a montat un ecran de 12 metri pătrați, vor putea repeta experiența și marți, când România va juca împotriva naționalei Finlandei, înpreliminariile Euro – 2016.

Primăria Slatinei a hotărât ca ecranul montat să funcționeze și pe perioada celorlalte meciuri în care va evolua naționala României, astfel că marți seara slătinenii sunt așteptați din nou pe Esplanadă pentru a urmări partida Finlanda – România. 

 „Chiar dacă scorul final a fost nemulțumitor atmosfera pe Esplanadă în seara aceasta mi-a confirmat că trebuie să repetăm experiența și la celelalte meciuri ale Naționalei. Așadar, vă aștept și marți să vedem meciul Finlanda-România pe Esplanadă”, a declarat primarul Slatinei, Minel Prina.

Primăria Slatina a încheiat în acest sens un protocol de colaborare cu Televiziunea Română, astfel că bugetul local nu suportă decât montarea ecranului. 

Microbiștii care sâmbătă au urmărit meciul tricolorilor cu Ungaria s-au înfruptat cu friptură de vițel la proțap pregătit de primarul din Topoloveni, secondat în acțiunea culinară de viceprimarul aceleiași localități. Reprezentanții administrației publice locale promit surprize și pentru seara de marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here