Bătrână arsă de vie în locuinţa sa, la Studina. Femeia suferea de deficienţe locomotorii

O bătrână de 90 de ani din localitatea Studina şi-a găsit sfârşitul, luni dimineaţă, în chinuri groaznice, arzând de vie în locuinţa sa cuprinsă de flăcări.

Tragedia s-a consumat la primele ore ale dimineţii, pompierii sosiţi la faţa locului nemaiputând face nimic pentru a o salva pe femeie. Aceasta nu s-a putut salva singură pentru că avea deficienţe locomotorii.

„Pompierii Gărzii Vișina au intervenit în această dimineață, în jurul orei 07.00, în comuna Studina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Ajunși la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, militarii au găsit în flăcări bunurile dintr-o cameră de locuit, proprietara casei, o femeie în vârstă de 90 de ani, cu deficiențe locomotorii, fiind surprinsă de incendiu în dormitor. Din păcate, femeia a fost găsită decedată de echipajul de pompieri, prezentând arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars un pat, un șifonier, o masă și materiale textile aflate în dormitorul casei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este un scurtcircuit electric produs de un cablu defect prin care era alimentat un bec.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here