Minel Prina: „Cred că în turul doi vom scoate peste 75 la sută”. De ce îi este teamă, totuși, primarului Slatinei

Primarul Slatinei, Minel Prina, vicepreşedinte al PSD, a declarat că alianţa PSD-UNPR-PC va obţine în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale peste 75% din voturile oltenilor.Totuşi, el le atrage atenţia liderilor organizaţiilor locale să nu se relaxeze în contextul ideii că alianţa de stânga se află acum pe prima poziţie în sondaje.

„Acesta este dezavantajul. La un meci de fotbal, când o echipă bună joacă cu o echipă foarte slabă, s-ar putea ca şi echipa bună să joace puţin mai slab. Asta este de fapt cea mai mare temere a mea, dar cred că în turul doi vom scoate peste 75%”, a declarat Minel Prina. 

Vicepreşedintele PSD Olt le atrage atenţia tuturor preşedinţilor de organizaţii locale să se concentreze în campania electorală şi să nu mizeze doar pe faptul că adversarii politici sunt mai slabi.

„Asta este lupta pe care o duc cu toţi simpatizanţii, cu toţi preşedinţii de organizaţii locale, să conştientizeze lucrul acesta, că şi lupta asta cu noi înşine este tot o luptă şi trebuie să o câştigăm. Aici dăm dovadă de caracter, ceea ce am dat până în momentul de faţă şi ar fi păcat ca la ultima bătălie să scoatem în evidenţă alt lucru”, a mai spus Prina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here