Deputatul de Olt Florin Iordache nu vrea congres PSD imediat după alegerile prezidenţiale

Deputatul de Olt Florin Iordache susţine că tandemul Liviu Dragnea – Sebastian Ghiţă în perspectiva candidaturii la preşedinţia PSD, în condiţiile în care Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale, nu va fi posibil imediat după alegerile din 2, respectiv 16 noiembrie, pentru că nu va avea loc un congres al partidului atât de repede.

Florin Iordache a lăsat să se înţeleagă, vineri, la Slatina, într-o conferinţă de presă, că nu crede în tandemul Liviu Dragnea – Sebastian Ghiţă, anunţat de Dragnea în contextul candidaturii sale la preşedinţia PSD dacă Victor Ponta va deveni preşedinte al României, susţinând că, în primul rând, nu crede că va fi posibil congresul PSD imediat după turul al doilea al alegerilor preyidenţiale din 16 noiembrie. 

„Unu: domnul Ghiţă s-a grăbit să creadă ca va fi un congres foarte repede. Eu personal nu cred că va fi un congres imediat după alegerile din 16 noiembrie. Doi: oricum, Liviu Dragnea, în momentul în care este ales Victor Ponta preşedinte, este preşedinte executiv şi va fi cel care va conduce partidul. Trei: la acest congres, fără îndoială, alături de Sebastian Ghiţă vor candida foarte mulţi colegi, şi nu ştiu care vor fi şansele ca Sebastian Ghiţă să fie viitorul preşedinte executiv. Şi patru: fără îndoială că la funcţia de preşedinte vor mai candida alţii alături de Liviu Dragnea. Deci acest tandem enunţat nu ştiu dacă va fi, probabil că vor mai fi şi alte tandemuri”, a declarat deputatul Iordache. 

Prioritar acum pentru membri PSD este ca Victor Ponta să fie ales preşedinte, susţine Florin Iordache. „Ce va fi după 16 noiembrie, cine va candida, care va fi rezultatul e cu totul altă temă. Cine va conduce PSD după 16 noiembrie, vom vedea”, a mai spus deputatul de Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here