Incendiu pe strada Banului din Slatina. Focul a pus în pericol gospodăriile din preajmă

O anexă dintr-o gospodărie de pe strada Banului din Slatina a fost cuprinsă de flăcări, miercuri, punând în pericol şi gospodăriile din apropiere. Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de o oră pentru a-l lichida.

 

Flăcările au izbucnit în jurul orei 11.00, pompierii slătineni sosind imediat la faţa locului, intervenind cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit, joi, în jurul orei 11.00, în municipiul Slatina, strada Banului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească folosită de proprietar ca locuință. Militarii s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la bunurile din două încăperi. Pompierii au reușit să lichideze incendiul, în limitele găsite, după aproximativ o oră. Au ars, în cele două încăperi, mobilier, materiale textile, două uși, tocăria de la două geamuri și tavanul anexei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

 

Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost folosirea focului deschis în spații închise de către o persoană necunoscută. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here