Bătrână din Cezieni, găsită moartă în Teslui. Soțul, dispărut fără urmă – VIDEO

O familie din localitatea Cezieni a dispărut fără urmă în urmă cu patru zile, după ce soțul și soția ar fi plecat la moară cu căruța. Soția, în vârstă de 73 de ani, a fost găsită moartă în pârâul Teslui. Bărbatul rămâne de negăsit.
Cei doi soți au plecat, în 19 noiembrie, dis-de-dimineață, cu căruța la o moară din zonă, spun vecinii. Spre seară în localitate s-a întors calul singur cu căruța după el. Localnicii au intrat în alertă și au anunțat poliția, care a cerut sprijinul pompierilor din Caracal. Militarii au desfășurat căutări începând de joi, când trupul femeii de 73 de ani a fost găsit fără viață în apele pârâului Teslui
„Pompierii Detașamentului Caracal au acționat, în zilele de 20 și 21 noiembrie, în sprijinul și la solicitarea organelor de poliție, în comuna Cezieni, pentru căutarea a două persoane date dispărute, posibil înecate în pârâul Teslui. Militarii au acționat cu o barcă pneumatică și accesorii de căutare-salvare și au găsit, în data de 20 noiembrie, trupul neînsuflețit al uneia dintre persoanele dispărute, o femeie în vârstă de 73 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul Alin Băsășteanu. 
Pompierii au continuat acțiunile de căutare în zilele de 20 și 21 noiembrie, dar cea de-a doua persoană nu a fost găsită.
„Noi așteptăm noi elemente de la polițiști pentru a putea acționa din nou. De precizat că în pârâul Teslui căutările au loc cu dificultate, iar în unele zone nu se poate acționa cu barca și cu accesoriile din dotare”, a mai spus Alin Băsășteanu.
Un alt bărbat de 58 de ani dispărut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între localitățile Crâmpoia și Tufeni a fost căutat de zeci de persoane. După două ore și jumătate de căutări, omul a fost găsit în viață pe câmp. El a spus că se rătăcise.
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/zbo4lGX7By0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here