Zilele „Eugen Ionescu”, punct și de la capăt

Zilele „Eugen Ionescu” demarate în 8 noiembrie la Slatina continuă, marți, cu un festival de teatru în care oferta artistică a organizatorilor poate satisface gustul fiecărui iubitor de artă dramatică.
Maratonul teatral continuă, marți, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina cu piesa „Noi patru”, în regia Dorinei Chiriac. Spectacolul, în distribuția căruia intră Lia Bugnar, Marius Manole, Maria Obretin și Ilinca Manolache, începe la ora 18.00.
Marți, în aceeași locație, se va derula, de la ora 10.00, concursul de teatru pentru liceeni „Dialogul absurzilor”, apoi, de la ora 15.00, dezbaterea „Cine este acest Ionesco”. Ziua se va încheia cu decernarea Trofeului „Eugen Ionescu” în cadrul concursului pentru liceeni. 
Miercuri vor fi depuneri de flori la cele două statui ale marelui dramaturg din parcul care îi poartă numele și din bulevardul A.I.Cuza, dar și, de la ora 14.30, la centrul cultural, vernisajul expoziției de carte, fotografie, afișe și desen „Pe urmele lui Eugen Ionescu“. În aceeași zi va avea loc „Măștile lui Eugen Ionescu“, happening cu participarea elevilor de la colegiile slătinene „Ion Minulescu“, „Radu Greceanu“ și „Nicolae Titulescu“, iar seara, de la ora 18.00, la centrul cultural vor urca pe scenă actorii Marius Manole și Medeea Marinescu în piesa „Fă-mi loc”, în regia marelui Radu Beligan.
Joi va fi lansat concursul de literatură și artă plastică „I like Ionescu“, iar vineri, 28 noiembrie, Zilele „Eugen Ionescu” vor fi oficial închise cu o conferință de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here