Opt slătineni vor merge în excursii pe Valea Prahovei și în Maramureș pe banii primăriei

Doi slătineni vor primi tichete-cadou de cumpărături, iar alți opt vor pleca în excursii pe Valea Prahovei și în Maramureș pe banii primăriei. Ei sunt câștigătorii tombolei „Mândri de a fi slătineni”, a cărei extragere a avut loc săptămâna trecută, în direct la televiziunea locală OltTV.

Tichete-cadou de cumpărături în valoare de 100 de lei vor primi Elena Petrescu și Aurica Sichim, Grigore Joița va merge într-o excursie de trei zile pe Valea Prahovei, Gherghina Teodorescu va merge tot într-o excursie de trei zile pe Valea Prahovei, dar însoțită de alte trei persoane, iar Dorina Vidroi va merge timp de o săptămână în Maramureș, împreună cu trei însoțitori. 

Cei patru câștigători s-au numărat printre miile de slătineni care, pe tot parcursul lunii noiembrie, au votat simbolul Slatinei în cadrul campaniei „Mândri de a fi slătineni. Alege simbolul Slatinei pe harta României unite”, organizată de Primăria Slatina. Slătinenii au avut la dispoziţie o listă din care nu au lipsit Dealul Grădişte, Casa Căsătoriilor, Parcul „Eugen Ionescu”, Esplanada, Podul de peste râul Olt, clădirile în care funcţionează Primăria Slatina şi Prefectura Olt, Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, strada Lipscani din centrul istoric al oraşului şi altele. Acestea toate au figurat pe pliantele împărțite de primărie în toate zonele orașului, municipalitatea amplasând în locuri foarte circulate urne pentru introducerea pliantelor cu simbolul ales de fiecare participant. Majoritatea cetăţenilor a votat Podul de peste râul Olt, una dintre emblemele oraşului.

Imaginea simbolului ales trebuia să figureze pe o piesă de puzzle care să ajute, alături de alte piese ce reprezentau imagini din celelalte municipii-reşedinţă de judeţ, la montarea hărții României unite pe Esplanadă, de Ziua Națională a României. Planul organizatorilor a fost dat peste cap, însă, de vremea rea, astfel că municipalitatea a fost nevoită să sară peste această etapă a campaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here