Mulţescu îşi va rezilia contractul cu FC Petrolul

Antrenorul Gheorghe Mulţescu a declarat, marţi, că îşi va rezilia în următoarele zile contractul cu FC Petrolul, informează www.dolce-sport.ro.

„Ne-am înţeles în principiu sau am acceptat, cum vreţi, să reziliem contractul. Rămâne ca să redacteze actul şi să-l vad, să fiu de acord, să-l citesc şi să-l semnez şi să rezolvăm acest lucru. Astăzi vreau să spun că m-a sunat soţia lui Dan Capră, care va avea drept de semnatură, mi-a zis că va mai dura o zi până va avea oficial drept de semnătură. M-a impresionat plăcut, a spus că ne străduim să se deblocheze un cont să plătim salariile. Pentru că sunt mulţi angajaţi care stau în puţini bani. Deci aştept ca în două zile să aibă drept de semnătură să putem să semnăm actul şi să sperăm că va putea să onoreze şi salariul sau unul dintre salariile care sunt de rezolvat”, a spus Mulţescu.

La 16 septembrie, Gheorghe Mulţescu l-a înlocuit pe Răzvan Lucescu la conducerea tehnică a FC Petrolul. Din etapa a opta, Petrolul a obţinut, sub conducerea lui Mulţescu, cinci victorii, patru egaluri şi o înfrângere, ocupând locul 3, cu 33 de puncte, la finalul turului. De asemenea, echipa este calificată în semifinalele Cupei României.

Mulţescu, 62 de ani, a mai fost antrenorul Petrolului în 2003 şi 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here