O bancă din România a dat în judecată toate femeile care au făcut parte din viața lui Dinu Patriciu, pentru recuperarea creditelor afaceristului

O bancă din România a dat în judecată toate femeile care au făcut parte din viața omului de afaceri Dinu Patriciu, în încercarea de a recupera mai multe credite care i-au fost date lui Dinu Patriciu.

Pe 21 mai, este prima înfăţişare în proces, scrie wowbiz.ro.

Dana,  ultima soţie a lui Dinu Patriciu, a cerut în instanţă o mare parte din averea afaceristului, la fel şi Melanie Chen, cea despre care s-a speculat că i-ar fi fost iubita, a spus administratorul averii lui Dinu Patriciu.

Prima soţie, Sabina, care este stabilită în Canada, îşi susţine fiicele, Maria şi Ana Patriciu, în lupta pentru averea afaceristului.

Dinu Patriciu şi-a încheiat socotelile cu viaţa, însă nu şi cu creditorii. Suma pe care banca încearcă s-o recupereze depăşeşte 5.000.000 de euro, bani pe care omul de afacerin i-ar fi pierdut în proiectul Mic.ro.

Nu mai puţin de 16 procese civile s-au înregistrat în ultima lună la Judecătoria Sectorului 1 pe numele lui Dinu Patriciu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here