Creatorul de modă Răzvan Ciobanu: Cuplul prezidenţial are nevoie să îşi angajeze un stilist personal

Cuplul prezidenţial are nevoie să îşi angajeze un stilist personal. La aceasta concluzie a ajuns creatorul de modă Răzvan Ciobanu, după ce a analizat câteva ţinute ale primei doamne dar şi ale șefului statului.

”Din păcate, domnul președinte nu nimerește cu fitingul la costume, chiar dacă costumele, în teorie, ar arăta bine. Nu sunt gafe monumentale, costumele sunt mari și pantalonii mi se par lungi. Există protocol și ar putea să îi facă niște costume pe măsură, să îi vină bine într-un final, eu așa mă gândesc”, a spus Răzvan Ciobanu, invitat în cadrul emisiunii ”Week-end B1”

”Îi trebuie un croitor, să îi facă un tipar personalizat, să i se așeze costumul foarte bine. E păcat să poarte larg mai ales că arată foarte bine”, a spus și stilistul Adina Buzatu.

Iar dacă preşedintele Klaus Iohannis nu gafează de fiecare dată la capitolul vestimentație, în aparițiile publice, soţia acestuia, Carmen, a fost criticată. 

”Pe mine mă debusolează de fiecare dată soția președintelui nostru care, nu înțeleg, nu mă pot obișnui și de ce o femeie tânără, frumoasă trebuie să se îmbrace așa. A rămas tributară unor sacouri de la Apaca, unor rochițe nepotrivite, culori nepotrivite. În cazul cuplului prezidențial, eu cred că se impune un consilier pe imagine, avizat, talentat pe partea vestimentară. Cu 
siguranță au buget pentru acest lucru, ar fi imposibil să îl aibă, să îl și asculte”, a mai spus Răzvan Ciobanu. 

Iar stiliștii o sfătuiesc pe Carmen Iohannis să ia lecții de vestimentație de la Michelle Obama, soția președintelui american.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here