Familia femeii ucise pe strada Toamnei din Slatina cere criminalului daune morale de un milion de euro

Familia femeii ucise pe strada Toamnei din Slatina cere criminalului, Adrian Gălbenuşe, daune morale de un milion de euro. Solicitarea a fost făcută instanţei de judecată, joi având loc, la Tribunalul Olt, un nou termen în dosarul în care făptaşul este judecat pentru infracţiunea de omor calificat comis prin cruzimi.

Este vorba de cele două fiice ale victimei, Norica Niţu, ucisă cu sânge rece pe strada Toamnei din Slatina în ianuarie 2015, şi de soţul acesteia, care s-au constituit părţi civile în dosar. Fiicele şi soţul victimei solicită daune materiale în valoare de 150 de milioane de lei vechi şi daune morale în valoare totală de un milion de euro.

„Moartea neprevăzută a mamei mele ne-a cauzat un prejudiciu moral imens”, a declarat Laura Akbaş, fiica victimei, citată de Gazeta Nouă.

La termenul de joi, criminalul a ales să tacă. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 2 iulie.

Adrian Gălbenuşe, de . de ani, şi-a ucis vecina de bloc în seara zilei de 15 ianuarie cu nu mai puţin de 14 lovituri de cuţit. Crima s-a petrecut în apropierea blocului în care cei doi locuiau, pe strada Toamnei din Slatina, în zona Liceului cu Program Sportiv. Vecinii spun că femeia, Norica Niţu, se întorcea de la piaţă când individul a tăbărât pe ea cu lovituri de cuţit. Medicii sosiţi la faţa locului au numărat iniţial nouă plăgi înjunghiate, opt în zona toraco-abdominală şi una la nivelul gâtului, dar medicii legişti au stabilit că femeia a fost înjunghiată de 14 ori. Una dintre lovituri i-a fost fatală victimei, secţionându-i acesteia vena jugulară şi carotida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here