Clubul nautic „Plaja Olt” din Slatina intră în administrarea Clubului Sportiv Municipal

Aleşii Slatinei au aprobat, marţi, includerea Clubului nautic şi de agrement „Plaja Olt” în inventarul bunurilor ce aparţin domeniului public al municipiului, precum şi darea obiectivului în administrarea Clubului Municipal Slatina. Investiţia de peste 22 de milioane de lei va fi deschisă publicului începând de luna viitoare.

Consilierii locali au aprobat, în şedinţa legislativului local de marţi, două proiecte de hotărâre privind includerea Clubului nautic şi de agrement „Plaja Olt” în inventarul bunurilor ce aparţin domeniului public şi darea obiectivului în administrarea Clubului Municipal Slatina, urmându-se astfel ultimii paşi procedurali pentru ca investiţia de peste 22 de milioane de lei să devină funcţional. Obiectivul a fost recepţionat de municipalitate luna trecută, clubul urmând să devină funcţional la jumătatea lunii august, potrivit administratorului public al oraşului, Cristian Cismaru, nu înainte ca CSM să organizeze concurs pentru ocuparea celor 45 de posturi vacante în cadrul clubului.

„După ce se va face predarea obiectivului către Clubul Sprotiv Municipal, acesta va putea efectua cele 45 de angajări şi va demara procedurile pentru obţinerea autorizaţiilor de funcţionare, pe fiecare zonă de agrement. Noi am estimat că 40 de zile ar dura procedura angajărilor şi autorizările care sunt obligatorii. Cam în a doua jumătate a lunii august ar trebui să fie totul gata”, a declarat într-o conferinţă de presă Cristian Cismaru.

Clubului nautic şi de agrement „Plaja Olt” este dotat, printre altele, cu un centru de fitness, fântână decorativă, centru SPA de 113 mp, piscine pentru adulți și copii, vestiare și cazări pentru caiac canoe, teren de minifotbal cu gazon sintetic, teren de tenis, teren de beach volley cu tribune pentru spectatori, teren de minigolf cu 15 piste, teren pentru tir cu arcul, pistă de cicloturis, pistă pentru rolleri, pista pentru caiac canoe lungă de 1000 metri, cu opt culoare si unul pentru antrenament, debarcader pentru hidrobiciclete, veliere şi bărci cu motor etc.

Investiţia a costat peste 22,7 milioane de lei şi a fost finanţată din fonduri comunitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.