Paul Stănescu, despre Ponta şi Dragnea: Politic, PSD trece printr-o situaţie dificilă

Fostul preşedinte al PSD Olt şi viitor candidat pentru un alt mandat la conducerea acestei organizaţii, Paul Stănescu, a recunoscut, miercuri seară, la conferinţa municipală a PSD Slatina, că partidul trece printr-o situaţie dificilă, amintind de problemele în Justiţie ale premierului României, Victor Ponta, şi ale actualului preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea.

„PSD trece în acest moment printr-o perioadă dificilă. Liviu Dragnea are o condamnare de un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, despre care eu am spus şi spun mereu că e un dosar politic. De fapt, el a făcut ceea ce am făcut noi toţi, adică le-am spus oamenilor să meargă la vot. Este o făcătură de dosar. La fel, Ponta. Parcă a ştiut înainte cu mai mulţi ani că va deveni premier şi îl va pune pe Şova ministru. Nu trebuie să interpretăm deciziile instanţei, dar suntem în 2015 şi ne putem exprima opinia”, a afirmat Paul Stănescu.

Fostul preşedinte al PSD Olt a arătat că prin astfel de acţiuni în Justiţie se încearcă, de fapt, distrugerea PSD. „Prin aceste acţiuni se încearcă distrugerea PSD. De ce? Pentru că PSD ţine cu România. Dar partidul acesta nu poate fi distrus de nimeni pentru că el este de fapt o stare de spirit”, a mai spus Paul Stănescu, el îndemnând membrii partidului să le vorbească oamenilor despre tot ceea ce a făcut Guvernul Ponta, de la indexarea pensiilor cu inflaţia şi Codul Fiscal la creşterea salariului minim, din 1 ianuarie 2016, la 1.300 de lei.

În acelaşi discurs, Stănescu l-a reamintit şi pe fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov, care nu trebuie uitat că a fost promotorul noului Cod Fiscal. „Îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă, dar nimeni nu este mai presus de lege”, a declarat Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here