Siminica Mirea: Era de aşteptat ca Victor Ponta să demisioneze după manifestaţiile de marţi seară

Ceea ce s-a întâmplat în aceste zile şi mai ales ceea ce s-a întâmplat miercuri, când Victor Ponta a demisionat, era de aşteptat după moartea poliţistului Bogdan Gigină şi după tragicul eveniment de vineri seară, care a curmat viaţa a peste 30 de tineri. Declaraţia îi aparţine co-preşedintelui PNL Olt Siminica Mirea, care spune că este, totuşi, ruşinos ca Ponta să demisioneze la presiunea străzii şi nu de bunăvoie după cele petrecute în ultima perioadă.
 
„Era de aşteptat demisia lui Victor Ponta pentru că, altfel, oamenii ar fi continuat să iasă în stradă. Nemulţumirea oamenilor faţă de Guvernul Ponta era una generală. Apoi totul s-a accentuat după nefericitul accident al poliţistului care a murit în timp ce îi deschidea drum lui Oprea. Apoi a venit tragicul incendiu din Clubul Colectiv, care a «incendiat» practic spiritul maselor, în majoritatea lor tineri”, a declarat pentru OLT-ALERT, co-preşedintele PNL Olt.
 
Generaţia tânără a României şi-a dat seama că numai ieşind în stradă Guvernul Ponta va renunţa la putere, a mai spus politicianul. 
 
„Dacă nu aveau loc manifestaţiile de marţi seară, sunt sigură că Ponta nu demisiona miercuri. Vreau să spun că nu demisiona nimeni de bunăvoie, pentru că, până la urmă, tot aveau loc demisii, pentru că, din câte ştim, pe reţelele de socializare se anunţau proteste de amploare în toate oraşele ţării. Românii erau sătui de părerile lor de rău faţă de zecile de tineri morţi, păreri de rău care întotdeauna dispar după două, trei zile. Pe de altă parte, este de remarcat felul în care s-au exprimat tinerii, pentru că a fost o altfel de manifestaţie, una nu doar spontană, ci şi extrem de vie care anunţă transformări majore în societatea românească, un nou început”, a reliefat Siminica Mirea.  

2 COMENTARII

  1. Daca ziarul este neutru si tine cont de parerea poporului, comentariul anterior trebuia postat. Scopul era de a arata ca ne-am saturat de actuala clasa politica indiferent de culoare. Trebuie sa dispara toti coruptii, nu conteaza partidul politic, doar sa plece

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here