Accident soldat cu un mort şi un minor rănit la Mărunţei. Victima lovită mortal avea doar 21 de ani

Un tânăr de numai 21 de ani din Mărunţei a murit, luni, iar un minor de 16 a ajuns la spital după ce ei au fost loviţi de un autoturism al cărui şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Suspect este faptul că minorul rănit a ajuns la spital la câteva ore după accident, el prezentându-se singur la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orelor 18.30, pe DJ 546, pe raza localităţii Mărunţei, unde un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a accidentat un tânăr, de 21 ani, din localitate, care se deplasa pe carosabil, în aceeaşi direcţie de mers, pe lângă o bicicletă. Tânărul nu a avut nici o şansă să scape cu viaţă. 
Deşi iniţial accidentul s-a soldat iniţial cu o victimă, seara, în jurul orelor 21.30, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a ajuns un minor de 16 ani, tot din Mărunţei, care a spus că şi el a fost victimă a respectivului accident. Minorul a rămas sub supravegherea medicilor.
 

„În jurul orelor 2130, cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au sesizat că, la această unitate sanitară, s-a prezentat un minor, de 16 ani, din comuna Mărunţei, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, rămânând sub supraveghere medicală. Din cercetări, s-a stabilit că minorul a fost accidentat, în timp ce se deplasa pe carosabil, împreună cu tânărul care a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, susţin poliţiştii. oamenii legii au demarat, în cauză, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here