De Ziua Naţională a României, recompense pentru cei mai merituoşi jandarmi olteni

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, nouă cadre ale Jandarmeriei Olt – doi ofiţeri şi şapte subofiţeri -, care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuţiilor şi pregătire profesională, au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.
 

Noile grade au fost înmânate celor recompensaţi, în cadrul unei festivităţi organizate miercuri, 2 decembrie, de către inspectorul-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, colonelul Tudor-Dorel Drejoi, care i-a felicitat şi le-a urat succes în activitate.

Au fost înaintaţi de la gradul de maior la gradul de locotenent-colonel doi ofiţeri, de la gradul de plutonier-major la gradul de plutonier-adjutant – cinci subofiţeri şi de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major – doi subofiţeri.

Totodată, pentru rezultatele obţinute în îndeplinirea misiunilor specifice, alţi 35 de ofiţeri şi 74 de subofiţeri au fost recompensaţi de către conducerea jandarmeriei Olt cu mulţumiri, felicitări şi citarea prin ordin de zi pe unitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here