VIDEO Autorităţile din Brâncoveni trag tare pentru finalizarea proiectelor de asfaltare a drumurilor comunale

Autorităţile localităţii Brâncoveni au profitat din plin de vremea bună şi au continuat proiectele de asfaltare a drumurilor comunale. Unul dintre proiecte, respectiv asfaltarea drumului comunal DC 80, se apropie deja de final. 
Primarul localităţii, Ion Cheroiu, inspectează aproape zilnic şantierele deschise în mai multe zone ale localităţii. La sfârşitul acestei săptămâni el a controlat modul în care se desfăşoară lucrările la reabilitarea şi modernizarea drumului comunal DC80, proiect aflat aproape de final. 

„Este vorba de continuarea proiectului de asfalare a drumului DC80, proiect finalizat în proporţie de aproape 90%. La ora actuala se asfaltează trei străzi din satul Mărgheni, respectiv Morăreşti, Bisericii şi Zăvoiului. Urmează, zilele următoare, strada Primăverii din satul Brâncoveni. În paralel, la Ociogi se fac şanţuri pentru ca apele pluviale să aibă unde să se scurgă, iar la Văleni am început un nou proiect pentru modernizarea străzilor pe o lungime de 6.716 de metri”, a declarat primarul Ion Cheroiu. 

Acesta din urmă este un proiect mai amplu, cuprinzând asfalarea tuturor străzilor din comună.
„Este un proiect ambiţios şi începem cu satul Văleni, asa cum mi-am propus si cum am promis oamenilor. Este un proiect mai amplu, având în vedere că are nu numai asfaltare, ci şi santuri dalate şi podeţe dalate pentru fiecare gospodărie în parte. Sper ca foarte curând să terminăm şi să finalizăm anul 2015 destul de bine”, a mai spus primarul din Brancoveni.
Actuala administraţie este prima de după 1989 care a demarat proiecte la nivelul localităţii pentru modernizarea ei. În ultimii ani alte trei proiecte au fost finalizate: Şcoala „Voievod Brâncoveanu” şi grădiniţ au fost dotate cu centrală termică, cu fonduri de la Administraţia Fondului pentru Mediu, drumul DC 80 B, cel care duce la Mănăstirea Brâncoveni, a fost asfaltat cu fonduri de la Consiliul Judeţean Olt, iar primăria are sediu nou.

În perspectiva actualei administraţii se află şi introducerea sistemului de alimenatre cu apă şi canalizare. Proiectul se află în curs de elaborare, executarea lui urmând să coste peste două milioane de euro.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/60zScTKIwJ0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here