FOTO / Instructorul de taekwondo Mihăiţă Petcu, în comă la spital după ce maşina i-a fost izbită de un TIR

Un bărbat din Slatina, instructor de taekwondo, potrivit evenimentdeolt.ro, a ajuns duminică în comă la spital după ce autoturismul cu care se afla a fost lovit de un TIR la intrare în Slatina dinspre Craiova, lângă Podul Olt.  
 

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00, la intersecţia dintre calea de acces care face legătura între Clubul Nautic „Plaja Olt” cu bulevardul Constantin Brâncoveanu. Potrivit primelor informaţii, tânărul, Mihăiţă Alexandru Petcu, instructor la Koryo Taekwondo Club Slatina, potrivit evenimentuldeolt.ro, nu s-a asigurat atunci când s-a înscris pe bulevard, find izbit de lateral de un TIR care circula pe drumul public. 

În urma impactului violent, conducătorul auto de pe autoturism a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos de acolo. Starea lui de sănătate este foarte gravă, suferind o puternică lovitură la cap. Şoferul autoturismului a fost descarcerat şi transportat, inconştient, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Slatina, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

La spital a ajuns și o femeie care se afla, ca pasageră, în mașina lovită de TIR. După accident, traficul a fost blocat zeci de minute în zonă. 
 
Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here