Direcţia Copilului Olt Olt, locul 4 la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială

Şefa Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt, Adi Piroşca, anunţă că instituţia pe care o conduce ocupă locul 4 la cea de-a treia ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială.

În cursa în care s-au înscris nu mai puţin de 70 de instituţii publice cu responsabilităţi în domeniul asistenţei sociale, DGASPC a acumulat peste 1.100 de voturi în realitatea virtuală, poziţionând-o pe locul 4, înaintea unor tuturor instituţiilor similare din 23 de judeţe, respectiv Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Btaşov, Caraş, Cluj, Constanţa, Gorj, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Tulcea, Vaslui şi Vrancea, dar şi înaintea altor instituţii de asistenţă socială şi organizaţii neguvernamentale.

„Dragi prieteni,

vă multumim din suflet pentru votul si increderea acordata!!!

In urma voturilor, ne-am clasat pe locul 4, cu 1119 voturi, dintr-un total de 70 de institutii!

Celelalte Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului nominalizate (25) sunt in urma noastra!

Este un loc care ne onoreaza si care ne obliga!

Va multumim ca ati fost alaturi de noi si am simtit ca ne-ati fost solidari!

E o dovada a faptului ca va pasa si ca incepem sa devenim o societate incluziva!!!”, a scris şefa DGASPC Olt pe Facebook.

Cea de-a treia ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială va avea loc luni, 14 martie, la Ateneul Român din Bucureşti.

Evenimentul este organizat, an de an, de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR), care va acorda 18 premii.  Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială este singurul eveniment național ce recompensează performanța celor care lucrează în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here