Un bărbat din Olt a murit după ce a fost operat de obezitate la Craiova. Poliţiştii fac cercetări pentru moarte suspectă

Un bărbat de 44 de ani, din localitatea olteană Vădastra, a murit după ce la sfârşitul lunii mai, el a fost supus unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Craiova. Poliţiştii fac acum cercetări în acest caz pentru moarte suspectă.

Bărbatul a fost operat în urmă cu aproape două luni de o echipă de medici francezi şi români în secţia Chirurgie I Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. El a murit la domiciliu, iar medicul de familie nu a eliberat încă un certificat de deces pentru că așteaptă rezultatele necropsiei.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Olt au declarat, vineri, că au fost demarate cercetări pentru moarte suspectă.

„A fost înregistrat un caz de moarte suspectă, după ce un bărbat, în vârstă de 44 ani, din comuna Vădastra, care fusese supus unei intervenții chirurgicale de micșorare stomacală, la Craiova, a murit la domiciliu. Aşteptăm rezultatele necropsiei pentru a ne putea pronunţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Este al doilea deces de acest fel după ce medicii francezi şi cei ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au supus intervenţiei chirurgicale de micşorare a stomacului nouă pacienţi, la cererea acestora. Primul pacient care a suferit o astfel de operaţie a decedat luna trecută, fiind vorba de un bărbat de 46 de ani din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here