FOTO/VIDEO Accident cu trei victime RĂNITE GRAV în Olt, pe DN 65-E 574, între Valea Mare şi Jitaru

Trei persoane din Olt au ajuns, joi dimineaţă, la spital cu răni grave după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu cărămizi. Uletrior, una dintre persoanele rănite, o femeie de 35 de ani, a fost preluată de elicopetrul SMURD şi trasferată la un spital din Bucureşti. Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 65-E574, între locatăţile Valea Mare şi Jitaru. 

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 08.40, până la această oră nefiind cunoscute cauzele accidentului. Cert este că autoturismul cu cele trei persoane, toate din localitatea olteană Potcoava, s-a lovit violent de TIR-ul încărcat cu cărămizi care, la sosirea echipelor medicale, se găsea la circa 50 de metri distanţă de locul evenimentului, pe câmp.

acc e 574

În urma coliziunii, toate cele trei victime din autoturism au rămas blocate în maşină, fiind nevoie de intervenţa pompierilor pentru a fi scoase de acolo.

acc e 574-2

La faţa locului au ajuns şi echipele medicale care au acordat primul ajutor victimelor, după care le-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

acc e 574-1

„Cel mai grav rănită este o femeie de 42 de ani, pasageră în autoturism, care a suferit traumatisme la ambele picioare şi la mâna dreaptă. O altă femeie de 35 de ani a fost şi ea politraumatizată, suferind un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la unul dintre membrele inferioare. De asemenea, un bărbat de 35 de ani s-a ales cu traumatism la piciorul drept şi cu multiple escoriaţii. Cu toţii au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

acc e 574-3

Ulterior, pentru că starea de sănătate i s-a agravat, una dintre femeile rănite, cea de 35 de ani, a fost preluată de elicopetrul SMURD şi trasferată la un spital din Bucureşti.

acc e 574-4

Poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în acest caz.

VIDEO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here