Femeile PSD din şase judeţe vin la Slatina pentru a lua lecţii de administraţie publică

Femeile social democrate din şase judeţe se vor aduna, la finalul acestei săptămâni, vreme de două zile, la Slatina, unde vor participa la un curs de pregătire destinat femeilor alese în funcțiile de primar, viceprimar, consilier local și județean.

În organizarea OFSD Olt, cursul se va desfășura, în zilele de 16 şi 17 septembrie, la Hotel Parc, în prezența europarlamentarului Viorica Dăncilă, președinte al Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD) și a Mariei Lazăr, secretar general al OFSD. Vor participa reperezentante ale PSD din judeţele Vâlcea, Dolj, Argeș, Teleorman, Călăraşi şi Giurgiu.

„În cadrul întâlnirii, doamnele social – democrate  vor participa la un curs de pregătire destinat femeilor alese în funcțiile de primar, viceprimar, consilier local și județean. Printre temele abordate se vor număra cunoaşterea şi aplicarea legislaţiei în exercitarea mandatului, importanţa accesării fondurilor europene în dezvoltarea comunităților locale şi prioritizarea problemelor în agenda de lucru”, a precizat preşedintaa OFSD Olt, Felicia Man.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here