Primăria Slatina angajează personal pentru parcarea supraetajată de pe Aleea Rozelor

Parcarea supraetajată nou-construită în Slatina, pe Aleea Rozelor, preluată de curând în administrare de primărie, nu va fi dată, deocamdată, în folosinţă, pentru că municipalitatea nu are personal angajat.

„Urmează să facem organigrama, să scoate posturile la concurs, după care să deschidem, efectiv, parcarea. Încă nu ştim de câte persoane avem nevoie, trebuie să mai port o discuţie cu conducerea Primăriei Slatina pentru a vedea exact ce se doreşte şi dacă deja există cereri de folosire a parcării din partea oamenilor care locuiesc în zonă. Ca şi interval de timp, nu putem estima, până nu vor fi făcute toate etapele”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP), Claudiu Dascălu.

Construcţia parcării etajate a început în anul 2013 pe locul unui fost punct termic din municipiu şi a costat autorităţile locale 2,2 milioane de lei. Noua parcare, recepţionată luna trecută, are o capacitate de 50 de autoturisme şi ar rezolva problema aglomeraţiei din zonă. Primăria a considerat necesară demararea acestei investiţiei după deschiderea, în vecinătate, a Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, unde funcţionează două săli de cinematograf şi una de teatru, când afluenţa de autoturisme a crescut foarte mult. În prezent, zona este una dintre cele mai aglomerate din municipiu, având în vedere că aici parchează toţi cei care merg la locaţii de pe bulevardul A.I. Cuza, arteră rutieră pe care parcarea este interzisă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here