Incendiu DEVASTATOR într-un oraș din Olt: Două persoane au fost găsite CARBONIZATE

Un incendiu devastator a distrus în totalitate o casă din municipiului Caracal, sâmbătă noapte, o dată cu imobilul arând și doi oameni, găsiți carbonizați de pompieri. Este vorba de un bărbat de 40 de ani și de o femeie căreia nu i s-a putut stabili vârsta.

Nenorocirea a avut loc în intervalul 21-22.30, pe strada Gheorghe Lazăr din Caracal, imobilul cuprins de flăcări fiind distrus în totalitate. Din păcate, incendiul a surprins două persoane în casă care nu s-au putut salva. Este vorba de un bărbat de 40 de ani și de o femeie căreia nu i s-a putut stabili vârsta. Trupurile lor au fost găsite carbonizate de pompierii care au reușit, într-un final, să pătrundă în imobil.

„Pentru stingerea incendiului au intervenit 10 pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat, la întreaga locuință. Pompierii au fost informați inițial că în casă se află o persoană, dar în urma intervenției au fost descoperite două persoane decedate, un bărbat și o femeie, ale căror corpuri erau carbonizate. Bărbatul era în vârstă de aproximativ 40 de ani, vârsta femeii fiind necunoscută. Locuința a ars în totalitate”, a declarat plutonierul major Dan Nedeloiu din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Pompierii nu au putut stabili, deocamdată, care a fost cauza incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here