VIDEO/PSD Olt a depus, miercuri, listele cu candidaţi la Biroul Electoral Judeţean

PSD Olt a depus, miercuri după-amiază, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) listele cu candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor, la eveniment fiind de faţă toate persoanele prezente pe liste, în frunte cu preşedintele organizaţiei, Paul Stănescu, şi cu preşedintele executiv al filialei, Marius Oprescu.

Citeşte şi Renică Diaconescu, candidat PSD Olt pentru Senat: Voi încerca să fac ceva pentru Sănătate

Delegaţia social-democraţilor a depus la BEJ cele patru dosare conţinând listele cu documentele aferente, acestea fiind supuse unei verificări succinte de membrii biroului. Candidaţilor le-au fost prezentate, de către preşedintele BEJ Olt, judecătorul Sorinel Vasile, informaţiile legate de prevederile legale pe care cei care candidează trebuie să le îndeplinească şi de procedura ce urmează depunerii dosarelor.

Evenimentul a fost prezentat de Paul Stănescu drept unul extrem de important pentru PSD Olt şi de bun augur pentru ceea ce social-democraţii şi-au propus pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Citeşte şi Vești PROASTE pentru angajați: Pot fi concendiați printr-un simplu e-mail. Decizia ÎCCJ

„Astăzi este o zi foarte importantă pentru noi, pentru Partidul Social Democrat. Împreună cu toţi colegii mei, am depus listele. Sper să fie un moment favorabil pentru ceea ce urmează. Noi, cei care dorim să mergem în Parlamentul României, ne-am propus să facem legi bune, pentru români şi pentru România, nu să facem legi care să favorizeze – aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă – multinaţionale, bănci, instituţii, şefi de instituţii. Mi-aş dori ca România să fie condusă de români, de români adevăraţi, care îşi iubesc ţara. Aceasta este dorinţa cu care vrem să ajungem în Parlament”, a declarat, la ieşirea din sediul BEJ, Paul Stănescu.

Liderul social-democrat a făcut declaraţii şi pe marginea programului de guvernare al PSD, considerat de el unul „foarte curajos”.

„În ceea ce priveşte programul de guvernare, este unul foarte curajos. Am spus că, dacă venim la guvernare, noi facem şi nu vom face. Ne dorim ca, după patru ani, românii să o ducă mai bine şi să spună că PSD este un partid care merită să fie la guvernare. De-a lungul timpului, în ultimii 26 de ani, Partidul Social Democrat a dovedit că, de câte ori a fost la guvernare, am avut creştere economică, au fost mărite pensiile şi salariile. N-am făcut ca unii sau ca alţii să tăiem pensii, să tăiem salarii. Noi am micşorat taxe, făcând ceea ce probabil ar fi trebuit să facă alţii. Noi, ca olteni, vom face lobby şi sper să reprezentăm cu cinste şi onoare e toţi cetăţenii judeţului nostru”, a subliniat preşedintele PSD Olt.

Citeşte şi Andrei Iordache: Şansele ca Cioloş să fie următorul premier sunt cele pe care Iohannis le-a avut să ajungă preşedinte

Lista pentru Senat este deschisă de Paul Stănescu. Locul doi îi revine medicului Renică Diaconescu, pe locul trei se află, Cornelia Sulger, şefa Organizaţiei Femeilor Social Democrate Slatina, pe poziţia a patra este medicul veterinar Ion Bozgă, locul cinci revenindu-i fostului liberal Sorin Brătoi.

La Camera Deputaților lista este deschisă de deputatul Florin Iordache, preşedinte intermar al Camerei Deputaţilor, urmat de Dan Ciocan, Alexandru Stănescu, Marius Iancu, Felicia Man, Cătălin Grecu, Dragoș Drăghicescu și Florin Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here