FOTO/VIDEO Sinucidere în Slatina: Vezi cum a ales un bărbat să-și pună capăt zilelor

Un bărbat de 63 de ani din municipiul Slatina a ales să-și pună capăt zilelor aruncându-se în apele reci ale Oltului. El era dispărut de acasă de o zi, cadavrul fiindu-i găsit sâmbătă la câțiva metri de mal, în zona podului rutier de peste râu. 

Trupul fără viață a fost observat plutind pe apă, în jurul orei 15.45, de un trecător, care a anunțat echipele de intervenție prin 112. La fața locului au sosit pompierii cu mijloacele necesare degajării cadavrului, dar și polițiștii.

img-20161029-wa0001

Deși polițiștii nu au confirmat informația afirmând că respectivul caz nu este destinat mediatizării, OLT-ALERT a aflat de la surse apropiate cazului că bărbatul de 63 de ani a lăsat un bilet de adio, lucru care dovedește intenția de a se sinucide a acestuia.

inecat

El se numea Jane Stan, locuia într-un apartament pe strada Libertății din Slatina și nu demult s-a judecat cu Casa Județeană de Pensii Olt pentru recalcularea pensiei. Tribunalul Olt i-a respins contestația formulată împotriva modului în care i-a fost calculată pensia de cei de la CJP. Omul s-a adresat apoi Curții de Apel Craiova, dar nici aici nu i-a fost admisă cererea de revizuire a dosarului de pensie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here